Korset Elken. Korset Terbaik.
Ketahui Rahsia Bagaimana Korset Elken Mengempiskan Perut Anda Dalam Masa 5 Minit...
Testimoni Korset Elken Corset DX Lingerie
Kelebihan Korset Elken :
Senang nak pakai korset Elken sebab tak ketat melampau seperti korset lain
Tak nampak macam pakai korset sebab korset Elken memudahkan pergerakan
Tetulang korset Elken lembut & tidak mencucuk / menyakitkan seperti korset lain
Korset Elken dibuat dari fabrik bermutu tinggi dijamin tahan lasak & tahan lama
Kain korset Elken lembut & sejuk jadi sangat selesa dipakai sepanjang hari
Sangat memudahkan jika nak ke tandas
image3_2
image2_1
8 Sebab Anda Perlu Menggunakan Korset Elken

Mengempiskan perut yang buncit & menggelebeh

Menghilangkan lipatan lemak di pinggang

Mengecilkan peha dan pinggul selepas bersalin

Membantu menurunkan berat badan

Memontokkan kembali payudara yang jatuh

Membetulkan semula postur badan

Mengurangkan lenguh & sakit belakang

Mengurangkan risiko rahim jatuh
Sesi Cuba Korset Elken Percuma! Rasa Dulu Baru Tau.
Hai! Saya Aina Shahirah. Saya telah memakai korset Elken DX Lingerie sejak tahun 2014 yang membantu mengubah bentuk badan saya kearah lebih baik berbanding sebelum memakai korset Elken. Setelah hampir 4 tahun memakai korset Elken, saya ingin berkongsi keberkesanan korset Elken sebagai pakaian yang membantu anda mendapatkan bentuk badan yang ramping. Korset Elken benar-benar memenuhi citarasa dan keperluan setiap wanita.

Aina Korset Elken
Selama 4 tahun sehingga kini saya setia memakai korset Elken tanpa menukar kepada korset jenama lain.

Korset Elken memang sedap dan sangat selesa, dan yang paling penting mudah untuk dipakai. Bila pakai korset Rlken, anda tak rasa macam pakai korset pun.

Pada saya, korset Elken DX memang berbaloi untuk dimiliki kerana badan akan menjadi kemas dan cantik terbentuk. Badan melentik balik kalah anak dara. Best!

Aina Shahirah
ELKEN Authorized Dealer
No. ID: 10000067620
Call/SMS/WhatsApp: 019-335 1899
Rahsia Artis & Selebriti Kekal Langsing Terbongkar!
Testimoni Korset Elken Corset DX Lingerie
Testimoni Korset Elken Corset DX Lingerie
Carmen Soo & Korset Elken
Testimoni Korset Elken Corset DX Lingerie
Pelakon Carmen Soo menggunakan korset Elken untuk membentuk tubuh idaman. Bergantung kepada majlis yang perlu dihadiri dan pakaian yang perlu di pakai, Carmen rasa korset Elken sesuai membentukkan tubuh.
Tasha Shilla & Korset Elken
Testimoni Korset Elken Corset DX Lingerie
Tasha Shilla antara artis yang menggunakan korset Elken yang membuatkan bentuk badan anda unggul hanya dgn memakai selama 8 jam sehari . Kak Aina boleh ke tempat anda untuk memberi fitting secara percuma .
Penyanyi/Pelakon Memilih Korset Elken
Testimoni Korset Elken Corset DX Lingerie
Sangat ramai penyanyi & pelakon, artis & selebriti Malaysia yang mempercayai keberkesanan korset Elken dalam membantu mereka mendapatkan bentuk badan idaman yang langsing, menarik & cantik terbentuk.
Artis & Selebriti Memakai Korset Elken
Testimoni Korset Elken Corset DX Lingerie
Ziana Zain, Min Yasmin, Neelofa, Emma Maembong, Camelia, Raja Ema & Dato Siti Nurhasliza adalah antara selebriti yang setia menggunakan korset Elken DX.
Sari Yanti & Korset Elken
Testimoni Korset Elken Corset DX Lingerie
Pelakon Sari Yanti memakai korset Elken sejak melahirkan anak. Bagi Sari, korset Elken mempunyai corak yang cantik dan sangat selesa untuk dipakai.
Ezlynn & Korset Elken
Testimoni Korset Elken Corset DX Lingerie
Penyanyi Ezlynn pernah memakai korset lain yang panas & tetulang patah mencucuk kulit. Tapi korset Elken berbeza sebab sangat selesa & mudah bergerak lincah!
image3_2
image2_1
Korset Elken Tidak Sama Dengan Korset Lain!
Korset Elken DX Lingerie memang sangat-sangat luar biasa dalam memberikan hasil terbaik untuk membentuk tubuh wanita. Korset Elken DX Lingerie adalah korset yang sangat selesa dan pakaian dalam magic yang memberi pelbagai faedah dan nikmat kepada si pemakainya. Antara kelebihan-kelebihan memakai DX Lingerie ialah:
Korset Elken Corset DX Lingerie
BRA KORSET ELKEN
  • Membentuk, menegang dan memontokkan payudara
  • Mengalih dan memegang lemak di sekitar payudara ke tempat yang betul (Boleh kecilkan atau besarkan payudara)
  • Bra korset Elken mewujudkan lurah yang seksi
  • Bra korset Elken sangat selesa - tidak merengsa/gatal
  • Menyerap air & peluh sangat pantas - 1 saat sahaja! ( Tidak perlu basuh setiap hari kerana tidak berbau)
  • Menetapkan kedudukan payudara selepas dibuka (pakai setiap hari) - Payudara tetap maintain dan tidak jatuh selepas dibuka
  • Mudah untuk menyusukan bayi - hanya selak sahaja cup
  • Menghasilkan payudara yang asli - tidak perlu bergantung kepada push-up bra (faked breast)
  • Mencegah bonjolan-bonjolan ketiak - no extra breast!
  • Tali bra korset Elken boleh dilaras ikut keselesaan
  • Mempunyai variety saiz sehingga cup H!
  • Tidak menyakitkan kerana tidak menggunakan dawai/besi - selamat kerana dawai/besi mudah berkarat yang boleh menyebabkan kanser
  • Dah pakai bra korset Elken ini, anda takkan pakai lagi bra yang lain - JIMAT!!!
LONG GIRDLE KORSET ELKEN
  • Pentagon shape di bahagian perut - satu-satunya girdle (mempunyai pentagon shape) yang membantu menyokong peranakan/rahim wanita!
  • Mengangkat rahim ke 'mangkuk' nya tanpa perlu urutan/sengkak-sengkak rahim yang menyakitkan dari mak bidan!
  • Long girdle korset Elken melangsingkan bahagian perut - mencegah poket doraemon terutama selepas bersalin!!
  • Meredakan kesakitan semasa haid - no more period pain!
  • Melangsingkan 80% bahagian peha - anda kelihatan lebih tinggi kerana peha semakin panjang dan langsing!
  • Long girdle korset Elken memegang punggung supaya tidak bergegar/bergoyang semasa berjalan.
  • Long girdle korset Elken menaikkan punggung bagi yang tiada punggung/punggung jatuh
  • Memegang lemak punggung daripada turun ke bahagian peha - tiada mangkuk tingkat atau lipatan di antara peha dan punggung
  • Long girdle korset Elken meningkatkan peluang kehamilan bagi yang sukar hamil/senang gugur.
  • Mengelakkan celah kangkang melecet/gatal
  • Menjadikan punggung montok dan pejal!
  • Long girdle korset Elken sangat selesa!
Korset Elken Corset DX Lingerie
Korset Elken Corset DX Lingerie
WAIST NIPPER KORSET ELKEN
  • Sangat selesa - tidak menyakitkan
  • Waist nipper korset Elken mengempiskan perut buncit -sesuai untuk lelaki dan wanita
  • Waist nipper korset Elken menghasilkan pinggang yang berbentuk dan ramping - body tak flat macam papan!
  • Menolak lemak-lemak dari perut ke belakang badan melalui pergerakan tubuh untuk pembakaran lemak
  • Sangat fleksibel - boleh dilipat, dibengkokkan dan mengikut bentuk tubuh.http://www.korsetelken.my/wp-admin/admin-ajax.php?action=pbuilder_edit&p=64#
  • Menggunakan tetulang teflon yang boleh dilentur 360 darjah - tidak menghasilkan bucu tajam yang mencucuk-cucuk seperti korset lain dan tidak mudah berubah bentuk walaupun mengalami tekanan dalam jangka panjang.
  • Mudah untuk bergerak, berdiri, berjalan, duduk, berguling macam cite hindustan serta senang untuk solat atau ke toilet.
  • Membantu menyokong tulang belakang -elakkan bongkok dan menghilangkan kesakitan tulang belakang.
BODY SHAPER KORSET ELKEN
  • Body shaper korset Elken mengunci lemak di bawah lengan dan menolaknya ke dalam cup bra.
  • Body shaper korset Elken membakar lemak di sekitar ketiak supaya tiada lagi bonjolan extra breast.
  • Menetapkan dan memontokkan payudara serta menumpukan payudara di satu titik supaya dapat menghasilkan lurah menggoda!
  • Body shaper korset Elken memastikan payudara tidak jatuh dan melondeh walaupun setelah dibuka.
  • Body shaper korset Elken membantu merampingkan perut. (Sesuai untuk lelaki dan wanita)
  • Membaluti 100% bahagian belakang badan - medium pembakaran lemak yang sangat pantas!
  • Menghasilkan belakang badan yang rata - tiada lagi bonggol unta atau bumper!
  • Net berganda X - Menyokong tulang belakang dan menegakkan badan tanpa rasa yang menyakitkan walaupun anda duduk/berdiri malas.
  • Memastikan tiada lagi lemak tertinggal di belakang
  • Membantu pesakit tulang belakang termasuk slip-disk - tak perlu lagi pembedahan yang menakutkan!
  • Mengelakkan osteoporosis/bongkok.
  • Menghasilkan efek sangat kemas di belakang badan - tanpa garisan bra yang mengaibkan - boleh pakai pelbagai jenis baju dan bergaya ikut kehendak anda dengan yakin dan selesa!=)
Korset Elken Corset DX Lingerie
Korset Elken Corset DX Lingerie
KELEBIHAN SET KORSET ELKEN
  • Bentuk tubuh yang sempurna seperti barbie-doll walaupun anda seorang yang berisi/kurus kering.
  • Menguruskan berat badan dengan cara yang sihat - tanpa diet yang melampau, tanpa senaman berat, tanpa suplemen yang merbahaya!
  • Harga korset Elken yang sangat berpatutan dan mengikut kemampuan masing-masing.
  • Mengekalkan kesihatan tubuh badan melalui kaedah semulajadi tanpa melibatkan teknologi kesan jangka masa panjang seperti infra-red/nano tech.
  • Membantu membaikpulih sistem badan - pencernaan, perkumuhan, pembiakan, peredaran darah dan postur tubuh.
  • Memiliki aset yang sangat berharga iaitu kecantikan dalaman dan luaran melalui satu-satunya pakaian dalam terbaik di dunia iaitu korset Elken!!!
Alami 4 Pengalaman Mengujakan Ini Sebaik Sahaja
ANDA Menyarungkan Korset Elken !

Spare Tyre Menghilang
Tiada lagi lipatan lemak di perut dan belakang badan.

Bentuk Badan Melentik
Badan anda akan nampak solid & curvy macam Che Ta!

Perut Buncit Mengempis
Pinggang anda akan lebih ramping sehingga 10cm berkurang.

Bertambah Keyakinan Diri
Bergaya yakin dengan apa juga jenis fesyen pakaian.
Bagaimana Korset Elken Membentuk Badan Anda?
Kami ada banyak testimoni pengguna korset Elken yang berjaya mendapatkan bentuk badan idaman!
Testimoni Korset Elken
Testimoni Korset Elken Corset DX Lingerie
Berat badan turun 12kg dengan korset Elken.
Testimoni Korset Elken
Testimoni Korset Elken Corset DX Lingerie
Mendapat bentuk badan idaman dengan korset Elken.
Testimoni Korset Elken
Testimoni Korset Elken Corset DX Lingerie
Berat badan turun 13kg dalam masa 12 minggu.
Testimoni Korset Elken
Testimoni Korset Elken Corset DX Lingerie
Berat badan turun sebanyak 14kg dalam 6 minggu!
Testimoni Korset Elken
Testimoni Korset Elken Corset DX Lingerie
Berat badan turun sebanyak 8kg dalam masa 8 minggu dengan memakai korset Elken 8 jam setiap hari!
Testimoni Korset Elken
Testimoni Korset Elken Corset DX Lingerie
Berat badan turun sebanyak 17 kg dengan korset Elken!
Testimoni Korset Elken
Testimoni Korset Elken Corset DX Lingerie
Dari bentuk badan yang leper ke bentuk badan yang menggiurkan dengan korset Elken - Janice Lee
Testimoni Korset Elken
Testimoni Korset Elken Corset DX Lingerie
Membuang seluar jeans lelaki untuk kebaya yang memegunkan dengan korset Elken - Nadia Johari
image3_2
image2_1
Dengan Korset Elken ANDA Boleh Memiliki Bentuk Badan Idaman Yang Langsing, Cantik & Menarik
Buat apa nak pakai korset Elken sebab badan saya dah kurus! Apa lagi yang nak dikuruskan. Salah tu kak. Orang kurus pun perlu pakai korset Elken DX Lingerie. Tujuan orang kurus pakai korset Elken bukan untuk buang lemak tapi untuk mengalihkan lemak ke tempat yang sepatutnya bagi menampakkan bentuk tubuh yang menarik.
Korset Elken Corset DX Lingerie
Bagi mereka yang telah memiliki bentuk tubuh yang menarik pemakaian korset Elken DX boleh berfungsi untuk mengekalkan lemak pada kedudukan yang betul dan tidak berubah.

Korset Elken DX Lingerie sebenarnya boleh membantu anda untuk mengekalkan bentuk badan yang cantik selain postur badan menjadi lebih menarik, kemas & menawan.

Selain orang yang dah kurus dan slim, wanita yang berisi@gemuk, wanita yang baru bersalin serta warga emas juga digalakkan untuk menggunakan korset Elken DX Lingerie.

Korset Elken DX juga sangat disarankan pakai semasa berpantang. Tak perlulah lagi nak pakai bengkung yang panjang melilit. Seksa nak ke tandas tau!

Nenek tua pun mesti pakai korset Elken! Warga emas sangat digalakkan memakai korset Elken DX Lingerie adalah untuk menjaga postur badan dan mengatasi masalah sakit belakang lebih-lebih lagi ketika solat.

Cuba Korset Elken Secara PERCUMA!


Kak Aina memberi peluang kepada anda untuk mencuba sendiri dan merasai pengalaman memakai korset Elken sebelum membelinya. Hubungi kak Aina untuk free fitting sekarang!
Dapatkan Korset Elken ANDA Sekarang!
Kak Aina telah dilatih untuk measure dan fitting customer yang nak beli korset Elken. Ukuran amat penting bagi memastikan korset yang dibeli saiz yang sesuai dengan badan anda.
Cuba korset Elken secara percuma. Sudah cuba baru tahu sedap atau tidak pakai korset Elken.
Aina Korset Elken
Aina Korset Elken
Aina Korset Elken
Aina Korset Elken
Aina Korset Elken